e-Ledarskapsforum - Må bra och prestera bättre genom mental träning

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till personer i arbetslivet, medarbetare, ledare och företagare, men även tränare och idrottare har behållning av programmet. Du kan delta för din egen skull eller för att nyttja dina färdigheter då du leder eller tränar andra.

Innehåll

e-Ledarskapsforum erbjuder i samarbete med Stig Wiklund, en av nordens mest ansedda experter inom mental träning och coaching, utbildningsprogrammet:

"Må bra och prestera bättre genom mental träning"

Att vara framgångsrik förknippar vi vanligen med att vinna eller att över tid prestera på topp. En alternativ definition på framgång är att ”kunna leva det liv man önskar och värdesätter”. Oberoende av hur vi ser på saken, bygger vägen till framgång på vår hälsa, såväl den fysiska som psykiska. Idag vet vi att vi också kan träna våra mentala färdigheter. Hjärnan är en ”muskel” som behöver stimulans för att utvecklas. På samma sätt som vår fysiska form är färskvara behöver vi kontinuerligt träna vår mentala styrka och därmed välmående. Stig Wiklund har som mental tränare och coach lång erfarenhet av detta arbete inom toppidrotten och näringslivet.

Under utbildningen lär du dig och tränar dina färdigheter att utveckla din egen självkännedom och självmedkänsla, ditt självförtroende, dina tankemönster och förmåga till självreflektion i vardagen.

Programmet består av tre webinarier 22.9, 20.10 och 17.11 kl. 9 – 10.15 samt egna övningar och reflektioner mellan webinarierna. Som utgångspunkt för utbildningen finns Stigs häfte för mental träning ”Må bra och prestera bättre”, vilket du erhåller i början av utbildningen. I programmet ingår därtill ytterligare övningar som du jobbar med på egen hand, och gärna om du vill och har möjlighet, tillsammans med en annan deltagare. Att lära sig, träna och reflektera tillsammans ger kraft och inspiration! Programmet förverkligas under två månader.


Stig Wiklund


Stig Wiklund har i snart 30 år varit verksam som mental tränare/coach och föreläsare. Flera av de som Stig har jobbat med har tagit SM, OS- och VM-medaljer. Sammantaget har det blivit över 210 medaljer, varav 53 guld! Han jobbar bl.a. med världsåkarna Johan Olsson och Frida Karlsson, samt Britta Johansson-Norgren som vunnit skidåkningens långloppscup fyra år i rad och Vasaloppet två gånger. Han jobbar också med lag och utövare i lagsporter t.ex. GIF Sundsvall i fotboll när de gick upp i Allsvenskan och med världsspelaren Emil Forsberg.

Stig jobbar även som mental tränare/coach åt företagsledare, entreprenörer, chefer inom privat och offentlig sektor. Han coachar arbetsplatser, företag och grupper, sedan 2004 bl.a. med ICA Rosen i Nyland, Kramfors som har fått flera priser som arbetsplats.

Han har skrivit tre böcker om mental träning/coaching; ”Vägen tillbaka” med en av världens bästa skidskyttar genom tiderna, Helena Ekholm, och ”Våga välja eget spår” med OS-guldmedaljörerna Anna och Johan Olsson. Den tredje boken ”Huvudrätt – mental träning för alla” skrev han tillsammans med Johan Olsson och världsauktoriteten inom mental träning Lars-Eric Uneståhl. 

Stig ger även ut en pod tillsammans med Johan Olsson – Olsson & Wiklund en podcast kring mental träning.

Enligt SVT- Sporten är Stig Wiklund Sveriges ledande mentala tränare.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.positivakicken.se

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort
- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 22.09.2020, 09:00
 • Kursavslut: 17.11.2020, 10:15
 • Sista anmälningsdag: 22.09.2020
Kl. 9.00 - 10.15

Plats & Ort

Webinarium

Utbildare:

 • Stig Wiklund

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

175 (exkl. moms 24%)
217 (Inkl. moms 24%)
EduYA Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2019!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:
  Edu YA Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland