e-Ledarskapsforum - Vad är möjligt att uppnå med digital marknadsföring?

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Var går gränsen för vad man kan uppnå med marknadsföring? Och i synnerhet med digital marknadsföring? Utnyttjar ditt företag sin potential till fullo?

Den digitala utvecklingen har minst sagt revolutionerat möjligheterna till kommunikation och marknadsföring. Att veta hur de digitala kanalerna fungerar och vad vi faktiskt kan uppnå genom att använda dem så effektivt som möjligt har blivit en överlevnadsfråga.

Men har verkligen allt förändrats? De senaste femton årens forskning inom marknadsföring visar att det mesta ändå är precis som det alltid har varit. Framgångsrik marknadsföring kan inte reduceras till digitala verktyg – det kräver mer.

Strategier, varumärkestänk och målgruppspåverkan är fortsättningsvis ledstjärnor om man vill nå goda resultat. Det är dock helt uppenbart att vi inte tar till oss budskap på samma sätt i digitala miljöer som offline. Det spelar en avgörande roll när vi ska välja VAR, HUR och NÄR vi måste kommunicera.

Under föreläsningen får åhörarna ta del av såväl ny forskning som erfarenheter inom branschen. Vi flyttar den mentala gränsdragningen för vad som är möjligt med hjälp av marknadsföring. Kan man till exempel med digitala medel nå en liten nischad målgrupp? Även om de inte finns digitalt? Ja!

Frågorna vi lyfter är bland annat:

 • Vad är möjligt att uppnå med marknadsföring?
 • Kan man påverka målgrupper och i så fall hur?
 • Hur når man dem som inte ens finns på sociala medier? Kan man trots det påverka dem digitalt?
 • Hur lång tid tar det innan marknadsföringen ger resultat?
 • När ska man involvera extern marknadsföringspersonal?

Mikael Dahlgren är marknadsföringsstrateg som inledde sin bana inom kommunikationsbranschen 1988. Han har gått den långa vägen och har även copywriter och grafisk formgivare på sitt CV.

Sedan 2006 har han regelbundet hållit utbildningar och föreläsningar inom marknadsföring och varumärkesstrategi. Såväl strategiska metoder som utbildningarna utgår från den senaste forskningen, aktuella trender och egna erfarenheter. 

Mikaels stora drivkraft är kunskapen om hur kommunikationen påverkar oss och möjligheterna jobbet erbjuder att få dela den med andra. 

 

Jakob Wikström är vd för Wikström Media, en av västra Finlands största varumärkesbyråer. Företaget har växt i snabb takt under det senaste decenniet och har idag expertteam för branschens alla områden.  

En av Jakobs och företagets satsningar just nu är bland annat spetskompetens inom Linkedin. Målet är att göra företag varse vilken kraftfull resurs plattformen är för att stärka varumärket.

Jakob har ett brinnande intresse för att utveckla företags outnyttjade potential. Han möter utmaningar med entusiasm och har som mål att alltid prestera bättre än igår.

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort
- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 17.03.2021, 09:00
 • Kursavslut: 17.03.2021, 12:00
 • Sista anmälningsdag: 17.03.2021

Plats & Ort

Webinarium

Utbildare:

 • Jakob Wikström och Mikael Dahlgren

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150 (exkl. moms 24%)
186 (Inkl. moms 24%)
EduYA Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:
  Edu YA Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland