Ledarskapsforum - Promotivt förändringsarbete – när medarbetare och ledning drar åt samma håll

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i hela Österbotten. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Dagens allt hårdare konkurrenssituation kräver flexibla organisationer som med snabbhet, kraft och precision kan ställa om sitt fokus utifrån relevanta hot och möjligheter.  Många företagsledare uttrycket frustration över att deras organisationer inte förstår kraven från omgivningen tillräckligt snabbt och när man väl gör det inte deltar med tillräcklig kraft i omställningen av organisationen för att möta ’det nya’.

Frågan blir då hur man bygger upp en organisation som är bra på att förstå och tolka vad som händer både inom och utanför organisationen? Hur ser det interna samspelet ut som gör att man kommer till en gemensam slutsats om vad som är det rätta att göra? Hur bygger man en organisation som både kan, vill och orkar förnya sig själv? Och hur skapar man kraft att både följa med i en förändrad konkurrenssituation och själv vara den som driver och förändrar den bransch och det affärsmässiga ekosystem som man verkar i?

Dagens ledarskapsideal utgår från att cheferna har svaren och att tydligheten är viktig när vägen framåt skall kommuniceras till medarbetarna som förväntas följa visioner och mål.

Under eventet med David Loid får vi banbrytande kunskaper, insikter och perspektiv kring utveckling och förnyelse från Davids nya bok ’Promotivt förändringsarbete – när medarbetare och ledning drar åt samma håll’. Boken är nominerad till årets HR-bok 2020 av Sveriges HR Förening. Bland annat får vi tydliga svar på frågorna:

Hur åstadkommer man snabb och ändamålsenlig förändring?
Hur förebygger och hanterar man förändringsmotstånd?

Hur riktar man organisationens samlade kraft mot gemensamma mål?

Med reservation för att om deltagande på plats vid Campus Kungsgården inte är möjligt, så genomförs eventet som webinarier förmiddagarna 10.3 och 24.3


David Loid arbetar som konsult, utbildare och forskare med fokus på strategi- och verksamhetsutveckling. Föreläsningen kommer att innehålla många konkreta exempel och praktiska råd och David Loid har en mycket fängslande föreläsande stil. Läs mera om David Loid på https://loid.se/

 

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort
- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 10.03.2021, 09:00
 • Kursavslut: 10.03.2021, 15:00
 • Sista anmälningsdag: 10.03.2021

Plats & Ort

YA! i Vasa

Utbildare:

 • David Loid

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150 (exkl. moms 24%)
186 (Inkl. moms 24%)
EduYA Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:
  Edu YA Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland