e-Ledarskapsforum: Att bygga och utveckla högpresterande team, Carola Lindholm-Gerlin

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Vilka är de 5 steg eller de 5 synvinklar på gruppdynamik som behövs för att en grupp skall utvecklas till ett högpresterande team? Vi kommer att använda SCARF och Lencionis fem felfunktioner i en grupp som röd tråd när vi konkretiserar vad man kan göra som ledare och som medarbetare för att utveckla ett team. Vad är konkreta sätt att bygga kontakt och förtroende, hur bygga forum för konflikthantering, hur se till att vi är båda självständiga och ansvariga inför varandra, bygger goda relationer och ser till att vi handlar rättvist och målinriktat?

Som en del av eventet ska vi även se på vilka sätt Peili – beteendeprofilen kan användas som redskap för att utveckla kommunikationen och samarbetet i ett team. För att få ut det mesta ur webinariet rekommenderar vi därför att deltagarna gjort eller är bekanta med Peili -beteendeprofilen.


Carola Lindholm-Gerlin (PeM) har arbetat med grupp och organisationsutveckling på 80-talet som utvecklingschef och från början på 90-talet i det egna företaget Ab Carolin Oy. Hennes stora intresse är neurovetenskap och sätten att förena de invinklingar neurovetenskapen ger med andra beteendevetenskapliga synsätt på grupper, grupputveckling, ledarskap och kommunikation. Hon vill förena dessa till konkreta och praktiska verktyg, som är lätta att använda i vardagen. Hon har också arbetat med Peili sedan början på 90-talet.

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort
- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 13.10.2021, 08:00
 • Kursavslut: 13.10.2021, 11:30
 • Sista anmälningsdag: 13.10.2021

Plats & Ort

Webinarium
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Carola Lindholm-Gerlin

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150 (exkl. moms 24%)
186 (Inkl. moms 24%)
EduYA Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:
  Edu YA Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland