e-Ledarskapsforum: Hållbart ledarskap - hur jag som ledare framtidssäkrar vår verksamhet, Jon-Erik Dahlin

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

Vårt samhälle står inför oerhörda utmaningar – större än någonsin tidigare i människans historia. Men vi har alla möjligheter att hantera dem, om vi alla vet vad vi kan och bör göra. Men hållbar utveckling är komplext, holistiskt och fullt av värderingar – inte konstigt att hållbarhetsarbetet kan kännas svårt.

År 2015 enades världens länder om 17 mål och 169 undermål för en hållbar utveckling. De Globala Målen i Agenda 2030 är en utmärkt utgångspunkt för att starta igång sitt hållbarhetsarbete, men forskning har visat att det krävs mycket mer än så för att verkligen kunna bidra till hållbarhet.

I en hållbar värld kommer det bara att finnas utrymme för hållbara företag, och därför kommer ett gediget hållbarhetsarbete att vara en förutsättning för att kunna driva en lönsam verksamhet. Utvecklingen i omvärlden påverkar var och en av oss, och alla påverkar vi utvecklingen i omvärlden.

I den här utbildningen kommer du att få en orientering i grunderna för en hållbar utveckling och de Globala Målen i Agenda 2030. Framförallt kommer du att få lära dig mer om hur ett genomtänkt hållbarhetsarbete kan bidra till företagets lönsamhet och offentliga organisationers kostnadseffektivitet och hur man får personalen med sig. Fokus ligger på ledarskapsfrågor och hur ledarskapet möjliggör ett lyckosamt hållbarhetsarbete.

Vi kommer även att prata om hur ett företags lönsamhetsarbete och offentliga organisationers kostnadseffektivitet kan kopplas samman med dess hållbarhetsarbete, och vilka faktorer som både driver lönsamhet/kostnadseffektivitet och hållbarhet.

Utbildningen är interaktiv och vi kommer att genomföra flera interaktiva övningar tillsammans. Den består av två delar:

 • Del 1: den 30 mars kl 9:00 – 11:30
 • Del 2: den 6 april kl 9:00 – 11:30

Som förberedelse inför del 2 kommer du även att genomföra en självstudieuppgift.


Dr. Jon-Erik Dahlin har en bakgrund som forskare inom hållbar energi och har utvecklat en innovativ pedagogik för hållbarhetsstudier, som används vid ett antal universitet runtom i världen. Han har skrivit böcker och vetenskapliga artiklar i ämnet, och håller regelbundet hållbarhetsutbildningar inom både näringslivet och utbildningssektorn.

Snowflake Education grundades 2016 av Jon-Erik Dahlin, och utvecklar ett koncept för att bedriva utbildning inom hållbarhet. Företaget erbjuder lekfulla lärandesituationer genom spel, simuleringar och rollspel – som tränar nyckelkompetenser för hållbar utveckling. Med hjälp av pedagogiska spel kan man träna systemtänkande, normativ kompetens och andra komplexa färdigheter på ett sätt som är både roligt, underhållande och engagerande.

Läs mer på företagets webbsida: https://snowflakeeducation.se/

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort
- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 30.03.2022, 09:00
 • Kursavslut: 06.04.2022, 11:30
 • Sista anmälningsdag: 30.03.2022
Kl. 9.00 - 11.30

Plats & Ort

Webinarium
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Jon-Erik Dahlin

Förfrågningar:

 • Johnny Forsman, gsm: 044-7503260, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150 (exkl. moms 24%)
186 (Inkl. moms 24%)
EduYA Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:
  Edu YA Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland