e-Ledarskapsforum: Självledarskap – för ett hållbart och hälsosamt arbetssätt, Petra Brask

Målgrupp

Ledarskapsforum är en professionell arena för ledarskapsutveckling i Österbotten och hela Svenskfinland. Vår ambition är att betjäna företag och organisationer med praktisk och relevant kunskap om ledarskap. Tillsammans med deltagare och vår samlade expertis erbjuder Ledarskapsforum ett nätverk för utbyte av erfarenheter och möjlighet till nya professionella kontakter.

Innehåll

I webinariet om Självledarskap lär du dig livsviktiga vanor och rutiner för ett hållbart och hälsosamt arbetsliv. Eventet ger dig konkreta verktyg för att planera och prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna och hantera det ökande informationsflödet. Du får kunskap baserat på den senaste forskningen om hjärnan och det moderna arbetslivet. Du erbjuds konkreta verktyg för att enkelt och smidigt hantera tids- och energikrävande utmaningar som ledare och medarbetare. Tillfället ger dig tips för att bryta ner målsättningar till hanterbara uppgifter samt träna ett förhållningssätt som gör att du får ett hållbart arbetsflöde under dina arbetsveckor. Målet är att få verktyg för en effektiv och meningsfull arbetsvardag med god planering, struktur och framförhållning samt sunda strategier för att balansera arbete, fritid och sömn.


Petra Brask

Petra har föreläst för allt från FN till Coca-Cola. Med en gedigen erfarenhet från olika kulturer och länder som Iran, Storbritannien och Norden kan hon enkelt jämföra och fånga upp intressanta vinklingar i det internationella landskapet vi lever i idag. Petra var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014 och har bloggat sedan 2009 på ämnet tid. Nyligen gav hon ut två böcker: Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi. (Lava förlag 2017). Koll på tiden – tips för skola, fritid, vänner och sömn. (Lava förlag 2019). Petra Brask är även programledare för den populära podcasten Tidspodden tillsammans med Lena Lid Falkman, forskare på Handelshögskolan. De delar med sig av forskning och tips om tid tillsammans med aktuella gäster.

”Det är en mänsklig rättighet att nå önskade resultat samtidigt som du har tid och energi över till alla delar av ditt liv."

Övrig info

- kursdeltagarna ska vid kurstillfället vara beredd på att styrka sin identitet med körkort eller identitetskort
- om du är förhindrad att delta i en kurs som du anmält dig till bör du annullera i god tid, annars kanske du tar en plats av någon annan som önskar delta
- Observera att annulleringen alltid ska göras direkt till studiesekreteraren eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ! Att inte delta i en kurs man anmält sig till, eller att lämna en kursavgift obetald, räknas INTE som annullering. För icke annullerad plats faktureras alltid halva kursavgiften, dock minst 25€.

Kursfeedback kan ges på adressen feedback.eduya.fi


Kursstart & anmälan:

 • Kursstart: 11.05.2022, 08:00
 • Kursavslut: 11.05.2022, 11:30
 • Sista anmälningsdag: 11.05.2022

Plats & Ort

Webinarium
foto på föreläsaren

Utbildare:

 • Petra Brask

Förfrågningar:

 • Björn Brännbacka, gsm: 044-750 32 94, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kurspris:

150 (exkl. moms 24%)
186 (Inkl. moms 24%)
EduNova Logo
Suomen asiakas utmärkelse Finlands starkaste 2018-2020!
Pålitlig partner

FAKTURERING

 • NÄTFAKTUROR:
  FO‐nr: 2732069‐6
  Nätfaktureringsadress: 003727320696
  Operatör: Kvevlax sparbank, ITELFIHH
  Materialformat: Finvoice
 • PAPPERSFAKTUROR:

  Edunova Ab, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 VASA
  Vi önskar i första hand fakturorna i elektroniskt format.

Kontakta oss

 • TEL:
  +358(0)6 324 22 11
 • E-POST:

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • ADRESS:
  Kungsgårdsvägen 30A, 65380 Vasa, Finland